Semester...

2015-07-01

Sommar och sol och semester! Kan det bli så mycket bättre? Nej, jag tror inte det, Jag har allt jag kan önska... Fyra veckors ledighet, härligt! Detta blir första semestern på fyra år som jag inte har valpar samtidigt... Känns lite konstigt då det var så det var planerat. Eftersom Jamaica löpte två månader senare än vanligt så blev det så. Inte helt lätt att planera allt då det är levande varelser och det är så mycket som spelar in.

Förra veckan var lilla gumman Jamaica på två lyckade möten med en jättetrevlig rubyhane som heter Midnight Special Flashy Floyd och kallas för "Ruby". Han är en riktig gentleman och Jamaica blev mycket förtjust i honom. En välkonstuerad hane med bra stamtavla med hjärtfriska individer högt upp i ålder. Dessutom har han mycket fin mentalitet.

Ruby i solen på verandan...

Ruby vill ha en godisbit...

Nu håller vi tummarna för små valpar här vecka 34!

Vi har gjort några små resor senaste veckan. I lördags åkte jag och Kristina på Charmdroppens till Borås på utställning. Vi hade jättetrevligt och njöt av att beundra alla vackra Cavalierer. Cayenne tävlade i juniorklass och fick VG denna gången...Domaren tyckte att hennes nosparti var något kort... Inte lätt när man är lite för sööt! :) Ja ja, det är bara att ta nya tag... Snart dags igen! :)

Kristina visade sin lilla Gilda i valpklassen och hon vann den och blev sedan Bimvalp! Grattis igen! :)

I söndags åkte vi till stugan och stannade några dagar. Där är det fullt ös på hundarna! De springer och busar och Alice har fullt upp med att jaga sina fjärilar! 

Nu ska vi fortsätta njuta av semester och solsken!

 

Kram,kram

Antal kommentarer: 2

2015-07-02 10:20:08 - Kristina, www.charmdroppens.se

Ja, nu hoppas vi verkligen att goa Jamaica är dräktig så det blir lite bebisar på Dreamchic också :). Det vore så kul!! Resan till Borås njuter jag av fortfarande......härligt att studera alla vackra Cavalierer och prata med andra uppfödare, mattar och hussar.
Kram

2015-07-03 10:55:51 - Anne-Marie Kahlin, kahlinannemarie@gmail.com

Åh så fina bilder och det var så jätte trevligt att ha Jamaica å besök. En sån trevlig, go tjej. Nu väntar vi... Kram (heart)(flower)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)