Buskul...

2017-01-27

Nu har det nästan blivit en vana att skriva på bloggen på fredagkväll,hihi. Passar bra att summera lite av veckan som gått och kanske visa några nya bilder. Lili är ju given som linslus numera. Liten och ljuvligt söt är hon. De andra damerna är inte lika pigga på att bli fotade heller. Kanske har de tröttnat på mattes eviga kamera ;)) Vänder passande bort huvudet eller blundar och ser lagomt roade ut... Godingar! 

Vädret vi har nu är jag inte överens med . Grått, blött och tråkigt... Hundarna blir skitiga direkt de varit ute en stund och de gillar inte heller det blöta... Nej, jag vill ha frusen mark, sol och några minusgrader, det är mycket trevligare. 

Igår gick vi till lilla skogen alldeles bredvid där vi bor. Det var riktigt lattjo tyckte Lili! Jag hade kameran med och planen var att ta några fina bilder ute...  Jag kan säga att det var inte lätt att fota henne där i skogen. Medan Cayenne och Jamaica nosade runt lite så sprang Lili som ett jehu runt i skogen. Hon hoppade och busade och gav järnet, så härligt att se! Hon bjuder oss på många skratt lilla hjärtat.

Annars har veckan varit bra, jobbat några dagar och "mormor" har sett till hundarna och lilla busfröet Lili. Nu är resten av veckan ledig igen. Allt fungerar så bra. Tessie och Alice har "delat" boende numera. De bor halva veckan här med mig och halva veckan bor de på landet med mina föräldrar. De vet så väl när de ska åka och när jag packar deras mat så väntar de förväntansfullt på att bli hämtade. Alice sitter på soffkanten och kikar efter att bilen ska komma,hihi. Känns bra att de får den här guldkanten i tillvaron.

Nu är det dags för fredagsmys men först några nya bilder...Må så gott!

Kram

Antal kommentarer: 2

2017-01-27 20:00:07 - Kristina, www.charmdroppens.se

Lilla linslusen, så go, så fin (inlove)
Kram till er alla

2017-01-28 14:43:47 - Nina

O så fin man kan vara(heart) Det där med blött väder, stämmer så bra på Chilla oxå, hon vill inte gå ut när det är dåligt väder;)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)