Helg igen...

2015-04-10

Ja nu är det helg igen! Förra helgen var det ju påsk och vi hade några riktigt sköna dagar med sol och vårvärme i sommarstugan i Östmark. Hundarna älskar att vara där,de springer lösa hela tiden och sträcker ut över vidderna.När kvällen kommer sover de i en hög i soffan... Vi fick mycket gjort under helgen på vedbacken så nu blir det varmt även nästa vinter,hihi. Tur att jag har mina starka favoritkillar som hjälper till. 

Som alltid vid påsk så blir det mycket god mat och annat mumsigt! Sedan är det ju trevligt att få umgås och rå om sina närmaste.

Under veckan som gått har jag och Cayenne varit och hälsat på hos Kristina och Rolf på Charmdroppens kennel. Jag ville träffa deras lilla Gilda en liten ruby flicka på elva veckor! Hon är hur söt som helst! Cayenne gillar att vara med deras flock och skulle nog lika gärna stanna kvar om hon fick välja,hihi. Skönt när hon är trygg!

Dessutom har Jamaica varit hos veterinären och förnyat sitt hjärtintyg. UA! Alltid lika skönt att veta. Så nu får hon gärna börja löpa...

Här kommer några bilder på min fyrklöver i små damer...

Här kommer Cayenne i full fart...

Alice spanar efter något intressant...

Tessiegumman på gång...

Jamaica mår gott i solen...

Cayenne...

Alice...

Jamaica...

Cayenne igen...

 

Trevlig helg och kramar från oss!

Antal kommentarer: 2

2015-04-13 09:40:17 - Kristina, kristina@charmdroppens.se, www.charmdroppens.se

Alltid lika roligt med besök av Dig och Cayenne :). Och jättekul att Cayenne trivs så bra i vår flock......framförallt lekfarbror Dick är intressant. Fast sist var det ju alla våra killar som var intresserade av din yngsta som nu blivit en liten dam :P.
Kram och kom snart igen

2015-04-15 09:25:16 - Maria , mariasnickaregarden@gmail.com , snickaregarden.com

Härliga bilder :)
Skönt att få springa lös och njuta av solen.
Kram Maria
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)