Förväntan....

2014-01-06

Det kanske är dags att uppdatera sidan nu när julen är överstökad och det nya året har börjat! Vi har haft det jättebra under helgerna och träffat släkt och vänner på trevliga tillställningar :).Den här tiden umgås man ju mycket med sina nära och kära och det är så mysigt!

Min lediga vecka gick alldeles för fort förstås! Nu är vardagen tillbaka igen med arbete och en massa andra rutiner men det är ganska skönt det också faktiskt...

Det ska bli trevligt när uppfödarutbildningen startar nästa vecka igen efter några veckors paus.Vi är ett trevligt gäng uppfödare som träffas varannan vecka och pluggar tillsammans. Däremellan läser vi "läxor" hemma!

Jag ser fram emot 2014 med förväntan:) Jag tror att det kan bli ett bra år med flera trevliga händelser inplanerade redan nu ..... Mer info om det senare...Kul att ha lite att se fram emot!

Nyår kan ju verkligen kännas som en nystart!! Ett nytt oskrivet kapitel....Man kan fundera på vad man vill förändra och kanske lova sig själv något! Jag ska i alla fall fortsätta med träningen, mår bra av den och funderar på att öka lite...får väl se hur det blir ;)

2013 var ett år som till första halvan var kanon trevligt och rymde både Alice valpkull, födelsedagar och student skiva!!

Alice med sina sex underbara valpar , så himla mysigt det var! Alla godingarna kom till så bra familjer där de är älskade!

Finaste Erik tog studenten och jag är så stolt över min son!

Andra halvan ska vi inte prata om, men jag har lärt mig så mycket om svek och lögner och förändring....en erfarenhet som gjort mig mycket starkare som människa....

Nu vill jag bara se framåt!! Dock inte som en struts som stoppar huvudet i sanden och låtsas som inget har hänt.Det beteendet säger väldigt mycket om den människan och det funkar liksom inte så.Nej, bort med all negativ energi!!Jag ska ta tillvara på mitt liv och det allra viktigaste för mig är att mina söner har hälsan och mår bra! 

Jag ser som sagt fram mot 2014 och hoppas på ett kanon år på alla sätt !!

Slutligen en bild på världens goaste Jamaica!! Min underbara lilla sötnos....

 

 

Antal kommentarer: 4

2014-01-07 18:42:10 - Kristina, Kristina@charmdroppens.se, www.charmdroppens.se

Framtiden.....hoppas och tror att du kommer få ett toppenår :) Bort med all negativ energi!!
Du har fina pojkar och supergoda vofsingar och tillsammans får vi kämpa på med uppfödarutbildningen :D
Kram (heart)

2014-01-07 19:45:40 - Ann, annomagnus@spray.se

Tillsammans skall vi se till att göra 2014 till ett toppenår! Vad vore livet utan vänner… och hundar förstås?!

Kram från Ann

2014-01-09 18:15:07 - Kari, info@glittertindskennel.se, www.glittertindskennel.se


Jag önskar dig all lycka till med vad du än företar dig Maria.
Jag hoppas av hela mitt hjärta att du, hundarna och dina söner skall få ett riktigt toppenår!!
...och snälla...ge Jamaica en go kram från mig(heart)

2014-01-16 21:30:32

Molli med familj hälsar (flower)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)