Trevligt...

2015-11-22

Nu har det gått några veckor igen sedan jag skrev här på bloggen. Det blir lätt så när jag inte har valpar hemma. Då är jag mer flitig och vill gärna visa valparnas utveckling. Sedan vill ju köparna se nya bilder också! :)

Tiden går som vanligt fort och är fylld av aktiviteter... Jag har varit på nöjesweekend till Göteborg. En helg med shopping, god mat och teater. En skrattfest med en skruvad fars! " Tresteg i snedsteg":) Härligt att bara roa sig och bli lite bortskämd med hotellfrukost, hihi. Hundarna hade det bra hemma med bästa hundvakterna.

Den här veckan kom lilla Chilla med Nina och Dave och hälsade på! Så kul det var att träffas igen. Alla hundarna blev så glada och det blev mycket bus så klart.

Passade på att ta några bilder på Chilla när hon var här...♥

Sedan några dagar är det strålande vinterväder med lite snö, frost och sol. Torrt och kallt,rent och fint både ute och inne... :))

Hundarna älskar att vara ute och busa i snön och det är så fint med snökristaller i solsken... Men kallt... Brrr

♥ Cayenne♥....

Lilla stumpan Cayenne är snart 1 1/2 år... ♥

 

Kram,kram!

Antal kommentarer: 3

2015-11-23 21:20:49

Va fina de är! Chilla hade en riktigt rolig dag när hon träffade mamma, nanny o familjen Chilla växer o mår bra, hon är en liten tuffing o är mammas o pappas bästa

2015-11-24 08:02:52 - Kristina, www.charmdroppens.se

Tänk att lilla Cayenne snart är 1,5 år.....tiden går verkligen fort (inlove)
Kram

2015-11-25 23:21:17 - Marielle

Så fina flickor (inlove)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)