Andra Advent...

2016-12-04

Ja idag är det andra advent... Lite vitt puder av snö har vi fått på marken och några minusgrader. Perfekt väder för en långpromenad och nu efter en timmes runda sitter jag här i soffan, med hundarna snarkandes bredvid mig.

De älskar våra rundor och särskilt om vi går ut på gärdena eller till skogen där de kan ge järnet och sträcka ut i full galopp. :)) Då är det perfekt när det är fruset för blöt mark uppskattas inte av mina bortskämda damer...hihi.

Veckan som gått har varit blandad av både sorg och glädje så som livet oftast är.

På måndagen somnade familjens kära gamla Irländska setterdam Niki in. Hon var min brors hund men hon bodde sedan många år hos mina föräldrar. En vacker och stilig tik som var speciell på många sätt. Fast hon egentligen inte var så särskilt förtjust i små hundar så välkomnade hon mina små en efter en och de var hennes bästa vänner. Hon blev 13,5 år och hade nog inte en sjukdag i hela sitt liv. 

Sedan har det varit Julbord och Show med jobbet. Mycket gott julbord och en show med covers på Sven-Ingvars. Det var en trevlig kväll, kul att träffas utanför jobbet ibland och vara privat. :)

Igår var jag och hälsade på hos Kristina och Rolf på Charmdroppens kennel. Alltid lika trevligt! Vi pratar hundar och om våra planer i timmar.

De har ett gäng härliga valpar nu så det blev såklart mycket mys och gos med deras små godingar. Det finns inget sötare än valpar om ni frågar mig!

Nu följer lite vardagsbilder på mina vofsingar... ♥

Utebus.... Tessie och Cayenne....

Alice spanar...

Cayenne...

Tessie ♥

Alice på favoritfilten...

 

Ha en trevlig advent!

 

Kramar

Antal kommentarer: 2

2016-12-04 16:54:26 - Kristina, www.charmdroppens.se

Tack för besöket igår....alltid lika trevligt!!
Hundsnack kan man hålla på med hur länge som helst.....det tröttnar man aldrig på :)
Kram

2016-12-04 18:47:42 - Nina

Så ledsamt när en kär vän inte finns med längre(heart) Allt är bra med Chilla-Darling hon älskar att leka o gosa o är så nyfiken o glad(inlove), som vanligt är det roligt att få se foton o höra om Chillas "familj". God advent till er från oss(flower)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)