Oskrivna blad...

2018-01-09

Välkommen 2018, Nytt År nya möjligheter, eller hur? Jul och nyårshelgerna passerade här hemma lugnt och trevligt med nära och kära. Det blev tomt efter att de underbara valpbröderna flyttade men vardagen knackade ganska snart på dörren igen och allt blev som vanligt. Jag blir lika glad varje gång det kommer en hälsning från deras ägare och jag får se en bild på godingarna. Så härligt att höra att allt fungerar så bra för dem!

Nu är vi en bit in i Januari och ännu har vi inte fått någon direkt vinter att prata om. Det får gärna vara ett par minusgrader och lite snö så blir allt ljusare och trevligare :) I helgen frös det i alla fall på och med lite vitt puder på marken njöt vi av långa promenader på de stora gärdena i närheten... Helt underbart att se hundarna sträcka ut i vild galopp och jaga varandra. Både de och jag njöt av tillvaron och solen och vi tankade energi.

2018 ligger som ett oskrivet blad framför oss klart att fylla på med nya upplevelser. Hoppas att flera av mina önskningar och planer slår in :))

Det här var några bilder från en av helgens härliga rundor...

 

Ha det bra och kramar från oss!

 

 

Antal kommentarer: 2

2018-01-10 17:32:33 - Nina

Hoppla, här går det undan:) o de ser ut att njuta(star)

2018-01-11 21:48:46 - Kristina, www.charmdroppens.se

Härligt när det är lite kallare, vitare och som bonus soligt .
Hoppas att 2018 blir ett bra år :)
Kram
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)