Vårluft...

2015-03-11

Nu har det gått flera veckor sedan jag skrev något här på bloggen och jag börjar få frågor om det inte är dags att uppdatera snart,hehe. Jag får försöka skärpa mig och skriva oftare... Det är ju inte så att det inte har hänt något utan snarare att jag inte fått tiden att räcka till allt jag vill.

Det är härliga dagar nu med sol och värme, fåglarna kvittrar och det är vår i luften. Jag älskar den här tiden på året...Allt vaknar till liv igen och jag fylls av energi och glädje. Jag vill göra om och förändra. Jag har mycket att se fram emot under vår och sommar i år både i familjen och i min kennel. Jag planerar för en ny valpkull! Jamaica ska paras med en mycket snygg och trevlig hane. Jag hoppas på mysiga och söta valpar till försommaren. Längtar!!

I familjen väntar födelsedagar,studentfester och resor,ska bli så kul!

I måndags hade vi kursavslutning på uppfödarutbildningen i Skk:s regi som omfattar sju böcker och pågått i nästan ett och ett halvt år. Vi var ett glatt gäng uppfödare till flera olika raser som pluggat tillsammans och utbytt erfarenheter.Vi har träffats varannan måndag med sommar och juluppehåll :)En mycket lärorik kurs som jag kommer att sakna. Nu har vi fått vårt diplom...gött :)

 Lilla stumpan Cayenne har blivit stora damen och har löpt första gången. Hon är lite svajig känslomässigt just nu och i spökåldern då det mesta är lite läskigt!Hon är så härlig och ganska pratsam och vill gärna ha sista ordet i våra diskussioner,hihi.Hon är mitt lilla hjärta och kelgris :)

Hon har stenkoll på allt som rör sig utanför fönstret...

 

Ha det gott i vårsolen och kramar från oss!

 

Antal kommentarer: 4

2015-03-11 21:03:43 - Kristina, www.charmdroppens.se

Visst är det en härlig tid vi har framför oss!! VÅREN :)
Spännande med kommande parning :) Cayenne är så supersöt....hoppas det blir fler sådana :):):)
Kram

2015-03-11 21:48:21 - Erik

Grattis morsan! Bra jobbat! ;)

2015-03-17 22:16:11 - Emma & Martin

Härligt med våren!! Oj vad lika Cayenne och Selma är på bilden längst upp(inlove):) Selma är också nyfiken på allt, ingenting är tråkigt! Vi längtar till att träffa valparna och se systrarna ihop!:)

2015-03-23 13:56:13 - Maria , mariasnickaregarden@gmail.com , snickaregarden.com

Så söt hon är lillan. Lite lik brorsan tycket jag ;)
Melker är så nyfiken på allt. Han är som en liten virvelvind :D
Är det inte dags att vi ses snart?
Kram Maria
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)