Bara bilder...

2016-03-13

Jag sitter här och kikar på bilder och tänker tillbaka på mina valpkullar som jag haft. En härlig nostalgitripp i minnet men också en längtan till nästa kull Dreamchicvalpar!

Jag har ju än så länge bara haft fyra kullar och varje kull har en speciell plats i hjärtat... Älskar tiden med valpar och att se deras utveckling. Det är såklart inte bara en dans på rosor. Det är mycket jobb och pass dygnet runt och inte minst en strävan att hitta rätt hem till de små.Rätt hem är ett hem fyllt av kärlek , tid och engagemang för valpen/hunden. Att vara uppfödare tar mycket tid och det krävs planering att få tiden att räcka till.

Man lär sig så mycket varje gång och kommer aldrig att kunna allt...

Här kommer lite bilder från mina kullar ....

A-kullen föddes 12 07 25. En black and tan hane blev det och han fick namnet Dreamchic Armani i stamtavlan.

Hans föräldrar är Corbonas Sweet Dream "Alice" och Catemmsal Just Another High "Harry". En riktig goding. Mycket älskad och bortskämd blev han här eftersom han var ensam i kullen...

B-kullen föddes 13 03 31. Det blev två hanar och fyra tikar den gången och deras föräldrar är Corbonas Sweet Dream "Alice" och Sweetpapps Braveheart "Wille". Deras namn i stamtavlorna är Dreamchic Boss, D.Bond,D.Bianca ,D.Bambina, D.Belladonna och D.Belize. Detta gänget var blandat både till färg och kön. Tre black and tan och tre rubysar. Goa, busiga och charmiga valpar.

 

 

C-kullen föddes 14 06 10. Två hanar och två tikar alla black and tan.Deras föräldrar är Glittertind Jamaica och Tibamas Rainbow Poet "Dante". Deras namn i stamtavlorna är Dreamchic Cavani, D Costello, D Chili och D Cayenne. Sockersöta och fina valpar. Ett gäng väldigt lättskötta nöjda valpar.

D-kullen föddes 15 08 23. Två tikar blev det och deras förädrar är Glittertind Jamaica och Midnight Specials Flashy Floyd "Ruby". Deras namn i stamtavlorna är  D. Delilah och D. Darling. Två sötnosar fulla av kärlek.


Nu förstår ni vad jag går och längtar efter... Hihihi

Kramar till nästa gång!

 

Antal kommentarer: 2

2016-03-13 20:32:33

Åhåhå så söta(inlove) Det är alltid lika kul o läsa bloggen o se alla fina bilder på Chillas familj(flower)(heart) Kram från oss!

2016-03-15 12:57:57 - Kristina, www.charmdroppens.se

Nog förstår man att du längtar :D
Fina bilder på dina fina valpar (inlove)
Kram
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)