Kvalitet...

2016-09-28

Tänk vad härligt det har varit i år... En extra sommarmånad har vi haft! Hela september har varit sommarvarm och skön. Det är först de sista dagarna som hösten gjort entre med kallt på morgonen när jag trampat iväg på cykeln till jobbet. Mörkt och lite ruggigt är det på kvällen, men då tänder jag i braskaminen och njuter av den goa värmen som sprider sig. Lägg därtill lite goda doftljus så blir det komplett... :) 

Vad som är kvalitet för oss människor är ju så olika från person till person såklart. Alla har vi olika intressen och vad som berikar våra liv är lika skiftande. Tur är väl det , vore ju tråkigt om alla vore lika också. :)

Kvalitet för mig är att umgås med mina söner givetvis - de är ju det finaste och käraste jag har. Sedan att ha ett brinnande intresse för hundar som jag haft sedan barnsben. Att kunna utvecklas inom detta område och lära sig ännu mer. Det är en så givande hobby om än väldigt tidskrävande och det betyder mycket att kunna kombinera ihop arbete, familj och kenneln. Fungerar jättebra, mycket tack vare att jag jobbar oregelbundna arbetstider deltid och att vi pusslar ihop ett "schema" här hemma för att inte hundarna ska vara ensamma annat än korta stunder då och då.

Här kommer lite bilder från en utflykt jag gjorde med hundarna nyligen.. Att åka på utflykt är något som uppskattas av både mig och hundarna! :)

 

På hemmaplan busas det en del...

 

Ha det bra och kramar från oss!

Antal kommentarer: 2

2016-09-29 18:22:52 - Nina

Oj va många fina bilder, hösten är härlig:)

2016-09-30 10:24:47 - Kristina, www.charmdroppens.se

Så fina bilder på vofsingarna och visst är det en underbar hobby vi har (inlove)
Kram
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)