Om mig.

Min familj består av mig Maria och mina två söner Erik och Johan.
Och mina  hundar såklart.
Vi bor i Skåre strax utanför Karlstad.

Mitt hundintresse började som liten .Så fort jag lärt mig läsa slukade jag allt som fanns i bokväg.Jag samlade på bilder av olika raser och tjatade på mina föräldrar vid alla tillfällen...

Lyckan var total när jag fick min första hund . Det var en samojed hane.Han var mycket speciell.Han följde med mig på allt,kunde till och med klättra i träd !!

 Sedan har det varit Irländsk röd setter i många år. Vackra trevliga hundar som jag under alla år hade väldigt många fina stunder med.En härlig ras !!

 Intresset för Cavalieren vaknade när jag ville ha en kompis till min sista setter Tobbe. Jag ville då ha en mindre hund men ändå en hund med samma mentalitet.Pigg, glad och trevlig!!

Sedan dess är jag fast! En mer underbar ras är nog svår att få !

 Jag gillar att vara aktiv med mina hundar och då passar cavalieren bra .Den älskar att vara i skogen men även utställningar är kul...Den passar lika bra till nybörjaren som till den erfarna hundägaren.

Cavalieren  vill vara till lags och gillar att träna lydnad.Även agility är populärt.

 Jag har en liten, ansvarsfull uppfödning och  som medlem i SKK och SCKCS följer jag de avelsregler och rekommendationer som  är  gällande för rasen Cavalier King Charles Spaniel. Jag har gått SKK:s uppfödarutbildning.

Målet är att föda upp friska,sunda cavalierer som är till stor glädje för sina ägare i många år!

Hundarna kontrolleras noga innan avel avseende hjärta,knä och ögon.

Jag och Cayenne i augusti 2014.

 

Jag och hundarna i maj 2014.