Lycka till Chilla!

2015-10-23

Tänk vad konstigt det blev när båda valparna nu har flyttat. Det blev så tomt och stilla här hemma. Inga små godingar som springer runt fötterna och som gärna ville komma upp i famnen för att pussas... De är som små lyckopiller fyllda med kärlek! Jag fäster mig så mycket vid mina valpar och det blir lite vemodigt när de flyttar... Men jag vet att de små kommer att få det toppen på alla sätt i sina nya hem och det känns bra i hjärtat! ♥

Igår var det då dags för lilla söta Chilla- Darling att resa hem med sin nya matte Nina och husse Dave till Karlskoga. Hon är mycket efterlängtad och kommer att ta deras hjärtan med storm! :))

Har redan fått rapport om att allt är bra och Chilla kommer ofta för att pussas och hon leker glatt med sina nya leksaker... Härligt!

Jag tog några nya bilder för ett par dagar sedan på sötnosen...♥

Lycka till Chilla och kramar från oss!

Antal kommentarer: 4

2015-10-23 14:47:10 - dave and nina, d.bartley80@yahoo.com

(heart)Its Friday were in LOVE! Chilla is doing just fine ..she is very happy and taking a great interest in her new home.. hugs and kisses to mom and family .. can tell also she misses you all ..a bit of whining going on in the night .. but all okay Blessings on you all ^^

2015-10-23 14:47:46 - Nina

Ja Chilla-Darling är helt underbar, hon kommer i full fart för att få ge pussar. Mellan det så busar hon o sover(heart)(heart)

2015-10-25 20:05:16 - Anne-Marie , kahlinannemarie@gmail.com

Lycka till nu lilla Chilla. Liten vit mjölk fläck på hakan som pappa Ruby också har. Söt som socker

2015-10-28 18:08:10 - Kristina, www.charmdroppens.se

Förstår att det är tomt nu!!
Kram (heart)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)