Chili...

2014-08-08

Idag har även lilla Chili flyttat...Hon har rest med sina nya ägare Emma och Martin hem till Linköping! Där kommer hon att få det kanonbra! Lilla sockersöta Chili som ska kallas Selma är en kopia av mamma Jamaica som valp! Hon är en supermysig liten tik som älskar att gosa och vara nära! Hon lär nog charma alla hon träffar därhemma...

LYCKA TILL, Emma och Martin och hoppas ni ska trivas med nya Kärleken!!

 

Kramar Från Oss!!

Antal kommentarer: 2

2014-08-09 18:36:51 - seidy nordkvist, tengaseno@gmail.com

Åh Maria, har Du orkat lämna de små nu förutom Cayenne?
Man blir alldeles tokig då man ser Dina fina bilder på dem. Bättre start i livet än vara med Dig kan inget litet busfrö få! Snart planerar Du nog för nästa omgång. Kram från Seidy o Armani!(heart);)

2014-08-10 18:24:29 - Emma & Martin

Nu har vi landat lite i vardagen i Linköping:) Selma verkar trivas jättebra, busar och myser med oss och ger så otroligt mycket kärlek! Så duktig som alltid säger till på nätterna om hon behöver kissa! Även om hon är duktig längtar vi tills hon sover hela natten, då matte och husse är lite trötta ;)
Hon visar inga tecken på att vara osäker utan så framåt och trygg, det tackar vi dig Maria för och såklart mamma Jamaica! Vilket jobb du gjort, känns underbart att ha henne hos oss och alla hon träffar smälter!
Kram från oss och Selma
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)