Sommartider...

2017-06-22

Som Gyllene Tiders gamla dänga... "Sommartider, jag känner det är nånting på gång".... "Sommartider, kom och stanna ute natten lång".... Nja, riktigt så är det nog inte,hihi. Ute hela nätterna är jag inte. Men ljust hela natten är det och det är så underbart! Semestern är här och nu, vilken känsla det är varje år när man har den framför sig. Fast vis av erfarenhet så vet jag att det säger svisch och så är det ett år kvar till nästa gång.... Fast jag har en del semester sparat också ifall det behövs valpledigt i höst...Väntar på att damen som ska paras ska behaga börja löpa men det kommer aldrig på beställning. Årets semester inledde jag med shopping. Kände jag behövde lite nytt i sommargarderoben. Hittade faktiskt en del och känner mig nöjd. Alltid kul med lite nytt! Annars är det några utflykter inplanerade, både korta och en lite längre. Ska bli kul, ser fram emot detta!

Lite trädgårdsarbete har vi fixat med idag. Vovvarna är duktiga och hjälper till. Rensar jag ogräs så rycker de allt undan lite de med! :)

Lili gillar sin "pippi". Jag köpte den åt henne i Vänersborg när vi var där på utställning. Hon släpar den med sig överallt och är så duktig apportör. En riktig liten fågelhund, hihi...

Jag blir så glad av Lili, hon ser alltid ut som att hon ler...♥

Ha en riktigt Trevlig Midsommar och ta hand om varandra!

Som en vän sa till mig idag... Kom igen Baby, nu kör vi :)

 

Kramar!

Antal kommentarer: 2

2017-06-23 09:44:24 - Nina

Trevlig Midsommar önskar vi o Chilla Darling(heart)

2017-06-24 19:33:34 - Kristina, www.charmdroppens.se

Fortsatt trevlig Midsommar och semester önskar jag dig :). Blir kul om vi får lite höstvalpar också, nu var det ju ett tag sedan :P.
Kram
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)