Juni...

2017-06-01

Äntligen Juni. Älskar den här tiden! Ljuset, färgerna, dofterna, helt magiskt varje år.... Man får energi och en längtan och förväntan, lite som en förälskelse, hihi. Just nu blommar syrenbuskarna och de sprider sin underbara doft. Bara tre veckor kvar till semestern är det med, känns overkligt, tiden går så fort. Hur som helst ska det såklart bli skönt med en lång ledighet.

Mycket har vi gjort sedan sist jag skrev... Har sagt det förut att jag måste ta mig i kragen och försöka skriva oftare men ingen ide att lova något. Det kommer så ofta något annat emellan. tiden ska räcka till så mycket och många vill vara med och dela den ;) 

Vi har varit på valpträff i Mariebergsskogen. En träff som Cavaliersällskapet anordnar varje år och som är mycket välbesökt och populär. Vi hade tur med vädret i år och regnet höll sig undan fram tills träffen var slut. Då brakade det loss och stod som spön i backen.... Många valpar men ännu fler vuxna Cavalierer kom med sina familjer på utflykten. Alltid trevligt att se alla dessa härliga vovvar med glada mattar och hussar.

Söta gosiga Chilla var där med sin matte Nina och husse Dave!

Sedan har jag, Lili och Cayenne varit på utställningshelg Eskilstuna. Vi bodde på hotell och flickorna skötte sig väldigt bra. Utställningen var väl sådär... Domarna var överlag väldigt hårda och delade mest ut blått och gult. Så de som fick excellent var lätträknade... Bara att ta nya tag. 

Snart ska jag och Lili på en ny resa. Det ska bli kul det!

På besök hos veterinären har jag också varit med några stycken... Jamaica 6 år, Alice 7 år och Tessie snart 9 år har alla fått nya hjärtintyg UA ! Så glad för det.

Nästa vecka fyller Tessiegumman nio år. Hon är så pigg och frisk, härligt!

Sedan väntar andra födelsedagar och fester och mycket annat... :)

Mer om det längre fram!

Avslutar med några bilder från idag...

 

Ha det bra och kramar från oss!

Antal kommentarer: 2

2017-06-01 20:23:27 - Kristina, www.charmdroppens.se

Ja, det har hänt en del sen sist . Fina bilder som alltid på dina telningar!!
Fantastisk bild på Tessie som verkligen inte ser ut som 9 år (inlove).
Kram

2017-06-02 19:07:44 - Nina

Ja det var många fina bilder o så Chilla med huvudet lätt på sned(heart)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)