Nu är det Juni...

2016-06-04

Nu är det Juni Maria! Så skrev en god vän till mig häromdagen... Båda vet vi att jag väntat på den här månaden :) Jag älskar den här månaden för den är så mycket ljus och förväntan. Luften är mättad av underbara dofter och folk är ute och umgås. Överallt hör man barn som är ute och leker, musik spelas och grillarna går varma... Kvalitetstid på hög nivå fast inte semestern ens har börjat än... Härligt!

En annan anledning till att jag väntar på den här månaden är ju att Jamaica ska börja löpa snart och ska på kärleksdate! Längtar och hoppas att hon drar igång sitt löp nu då...

Den här veckan har vädret överträffat sig själv med högsommarvärme. Tyvärr krockade det för mig med en dunderförkylning och feber som däckade mig några dagar. En stor eloge till mina underbara hundar som stod ut med matte och höll mig sällskap sovande... Nu är jag piggare igen och ordningen återställd :)

Annars har vi varit på några trevliga utflykter sedan sist jag bloggade. Bland annat hade vi en jättetrevlig Cavalierträff på Mariebergsskogen den 22/5. En lyckad kombinerad valpträff och promenad. Vi byggde upp en stor hage där valpar upp till ett år fick busa runt. De vuxna besökarna gick på en promenad och sedan hade vi gemensamt fika. De är så välbesökta och populära dessa träffar och dessutom är det många förbipasserande som stannar och tittar på alla söta Cavalierer... Tror jag det! :)

Jamaica och Cayenne var med till träffen och Cayenne fick "dispens" att vara med i hagen en stund och busa med valparna. Hon är ju så lekfull och älskar att busa med valpar. En av de besökande valparna var Dreamchic Darling "Chilla" från Jamaicas senaste kull. Hon har blivit stora damen på nio månader redan! Sanslöst vad tiden går fort.... Det var så trevligt att träffas och halvsystrarna hade riktigt kul tillsammans.

Minste deltagaren hette Igor och var 15 veckor... Törstig!

Lite uppvaktning... Texas och Chilla :)

Charmdroppens småflickor kikar på en närgången skata... :)

Gruppfoto på valparna med ägare.

Chilla och Jamaica...

Jamaica och Cayenne...

Vackra blommor i massor är sommar...

En varm Alice chillar i skuggan och spanar efter sina fjärilar...

Till veckan står tre födelsedagar för dörren. På måndag fyller Tessie åtta år. På tisdag fyller äldste sonen Erik  22 år och på fredag fyller Cayenne två år. 

Nu är det Juni!

 

Kram på er!

 

Antal kommentarer: 1

2016-06-04 19:40:30 - Kristina, www.charmdroppens.se

Härliga juni :)
Hoppas lilla snuttan Jamaica löper snart nu, så valpsuget kan stillas om ett par månader!!
Kram
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)