Höstmånad ?...

2016-09-13

Tiden rullar på och vi är redan i mitten av September. En höstmånad egentligen men än så länge har vi högsommarvärme. Helt fantastiskt skönt att fortfarande kunna njuta av sol och värme och gå med tunna kläder! Får gärna fortsätta så här länge till... Det enda som fattas enligt Alice är fjärilarna, hihi. Jag tror hon saknar dem faktiskt. Hundarna är roliga, de vet exakt vad som är på gång genom att studera mig och vad jag gör. De ser om jag gör mig iordning för att gå till arbetet eller om jag packar väskan för en liten tur med dem. Då blir det livat och bråttom, alla vill med såklart. Jamaica talar gärna om vad glad hon är! Inte genom att skälla, nej hon "skriker" istället. :))  Godingar! ♥

Veckorna går och det mesta är ju vardag men ibland är det fest! Förra lördagen var jag på en jättetrevlig fest. En god vän till mig fyllde femtio år! Då var det klackarna i taket med god mat och dryck och sedan dans! Vi hade verkligen en supertrevlig kväll!

Annars är det ju mycket tid som går till hundarna och allt som hör till runt dem. Dessutom mycket planerande och funderande och drömmande blir det. Senaste tiden har det varit extra mycket av den varan faktiskt. Jag vet vad jag vill och hur jag vill ha det och jag längtar dit.... Det blir lång väntan men tids nog når jag målet! :)

 

Må så gott!

 

Kram

Antal kommentarer: 2

2016-09-14 21:14:48 - Kristina, www.charmdroppens.se

Hoppas det fina vädret håller i sig :)
Goa bilder på vofsingarna(heart)
Kram

2016-09-23 21:57:44 - Nina

Man kan riktigt se hur de njuter av stunden:)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)