Vardag igen...

2019-01-23

Tre veckor har passerat sedan jag skrev senast. Vardagen är här igen efter storhelgerna och valparna har flyttat till sina familjer. Det har gått två veckor sedan de glada förväntansfulla familjerna hämtade sina valpar. Redan samma kväll kom första lägesrapporterna om att allt går så bra och att valparna är trygga och glada. De sover, äter , busar och leker. Det känns så skönt att det fungerar så bra. Ett fint kvitto på att valparna haft en bra uppväxt och är trygga individer. Florence heter numera Alice och bor i Göteborg med sin familj. Hon har nära till sin bror Harry från förra årets kull. De två familjerna är både släkt och nära vänner. Jättekul tycker jag!

Felicia heter numera Fixi och bor med sin familj i Karlskoga. Där har hon sin storasyster som är Chilla och är från D - kullen. Så kul att valpköpare kommer tillbaka för att de vill ha en till liten kompis!

Leveransdagen, en sista gruppbild innan avresa ♥♥♥

Dreamchic Felicia ♥

Dreamchic Florence ♥

Dreamchic Fiji ♥ har däremot inte flyttat än, hon blir kvar hos oss för tillväxt... 

 

Ha det gott!

 

Kram

Antal kommentarer: 2

2019-01-25 16:58:46

Så söta de är alla tre(inlove)Fixi är ett riktigt energiknippe som busar o far runt, ibland får hon tag på Chillas svans o då dansar de runt, de är så fina(heart)

2019-03-13 09:56:06 - Kristina, www.charmdroppens.se

Fina bilder på de små innan de flyttade (inlove)
Pappa Dick är stolt pappa till Godingarna ❤️❤️❤️
Kram
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)