Fredag igen...

2016-10-28

Nu har jag haft en väldigt lång paus i skrivandet här på bloggen. Det kan lätt bli så,  ibland tryter både lusten och motivationen att skriva något. Inte helt lätt att veta vad jag ska skriva om heller faktiskt. Mycket lättare att blogga när man har valpar och känner att man vill visa upp dem för alla läsare och blivande valpköpare. Då är det kul att blogga! :) 

Ja nu har snart hela Oktobermånad passerat också och vi går in i mörka November till veckan . Om bara två månader är julen överstökad med.... Det är inte klokt vad fort tiden går!  

Förra helgen var det Cavalierträff i stan. Vi träffades på Sandgrundsudden och tog en liten runda med våra hundar där. Det blåste svinkallt och regnet hängde i luften men flera tappra mötte upp och trotsade höstrusket. Jag hade alla fyra flickorna med mig och de gillade att se sig om på stan ett tag... :)

Idag har det varit en härlig dag, soligt och fint och ledigt ... Vi har varit ute och grejat en del. Sågat ur buskar och krattat, kastat de sista av sommarblommorna. Så tomt det blir då och definitivt att nu är det snart vinter. Hoppas att den här vintern bjuder på lite roliga överraskningar,hihi,inte bara snö och kyla! :)

Nu har vi ätit en god middag och landat i soffan för fredagsmys... Hundarna har brett ut sig de med och snarkar så gott redan. ♥♥♥♥

Önskar er en Trevlig Helg!

 

 

 

 

 

Kramar från oss!

 

Antal kommentarer: 2

2016-10-29 00:05:04

Det är alltid lika kul o få höra hur det är på Dreamchic o få se bilder på Chillas familj(heart) om inte förr så hoppas vi på nästa höst(star)(star)

2016-10-29 09:16:13 - Kristina, www.charmdroppens.se

Vilka vackra höstbilder :)
Kram
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)