Fina höstdagar...

2014-09-16

Jag vet inte om man kan kalla det för hösten när man fortfarande kan gå i t-shirt men September är ju en höstmånad...Härligt är det i alla fall med soliga och varma dagar och det får gärna fortsätta länge till!

Morgnarna är kalla och det är dimmigt och kvällarna är mörka. Då är det mysigt att tända ljus och krypa upp i soffan så nog är det höst ändå.

Det har gått ett par veckor sedan jag skrev på bloggen senast och det har varit ganska fullt upp både på jobbet och här hemma.

Allt är bara bra och Cayenne växer. Hon är glad och busig med en härlig personlighet. Idag har vi haft besök av Rose-Marie och hennes Golden Retrieverhane Tyson. Han är elva år och en riktig gentleman. Mycket populär hos mina flickor!

Tessie,Alice och Tyson.

Snälla och fina Tyson...

Lilla Cayenne på bushumör...

Det har kommit hälsningar från Cayennes syskon!!

Här är lille Sonic! Matte Jessica skriver att allt är bara bra med Sonic! Han trivs lika bra hemma med familjen som på fotbollsvallen! Han är allas favorit och han älskar det!

Här är lilla Selma! Matte Emma skriver att hon är så glad och framåt och älskar alla hon möter! En riktig liten busig prinsessa som charmar alla!

Här är lille Melker! Matte Maria skriver att allt är jättebra!Full Fart varje vaken sekund...Livet är ett enda stort äventyr!

 

Tack för era hälsningar, jag blir så glad när jag får dem!! Det är så kul att höra från er!! Fortsätt med det är ni snälla...

 

Ha det bra och kramar från oss!!

 

Antal kommentarer: 3

2014-09-16 20:33:57 - Kristina, www.charmdroppens.se

Så härligt med goa, glada valpköpare :)
Fina valpar allihop (inlove)
Kram

2014-09-17 20:17:58 - Emma & Martin

Åhh vad härligt att få se hur Selmas syskon har det! :) Så söta allihopa!! (inlove) Håller med om att höstmyset är härligt med te och tända ljus och valpmys såklart!
Kram från oss och Selma

2014-10-07 12:03:59 - Maria , mariasnickaregarden@gmail.com, snickaregardens.com

Åh vad roligt att se Melkers syskon :)
Vi myser, leker och busar hela dagarna.
Kram Maria
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)