Hemmapyssel...

2016-08-05

Nu har snart tre av de fyra semesterveckorna passerat... Inte klokt vad fort tiden går men det är väl så när man har det bra! :)

Det är kanske på tiden att ge ett livstecken här på bloggen också men det finns egentligen inte så mycket att skriva om. Dagarna rullar på med olika aktiviteter inbokade. Det har blivit några halv och heldagsutflykter sedan sist. Härligt att ha tiden att träffas och fika med goda vänner eller ta en runda på rean och kanske hitta ett "fynd". I helgen blev det en tur till Ransäter och den stora årliga utställningen där. Alltid trevligt att få sitta och titta och njuta av vackra hundar i bästa utställningskondition! Och det är minst lika kul att studera alla olika typer av människor som är med dem... :))  I år hade jag inte anmält någon hund själv utan var där som enbart åskådare. Jag hade en jättetrevlig dag som avslutades med valpgos på hemvägen. Härligt!

Det har blivit mycket hemmapyssel på ledigheten i år, skönt att hinna med lite fixande som tiden inte räcker till annars. Underbart väder har vi ju haft också!

Jag får många förfrågningar nu om valpar... Blir det några valpar? Cayenne har visat alla tecken på att hon är dräktig, både fysiskt och psykiskt. Hennes tuttar är rosa och lite större, vulvan är mjuk, hon har mått illa. Hon har breddat lite över ryggen och fått en pytteliten kula på magen... Ändå känner jag mig lite tveksam, varför? Jo, jag tycker att hon borde vara tjockare...Hon är i sin sjätte vecka och hennes mamma Jamaica har blivit så rund så tidigt! Det är bara att vänta och se och ha tålamod, ingen vill och längtar så mycket som jag just nu... :)

Cayenne ♥... Hoppas,hoppas....

 

Kramar från oss och trevlig helg!

Antal kommentarer: 1

2016-08-05 17:25:58 - Kristina, www.charmdroppens.se

Ja, den här sommaren har verkligen rullat på fort :)
Håller alla tummar att Cayenne är dräktig (heart)
Kram
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)