Blomstertid...

2015-06-13

Det här är den bästa tiden på året! Jag älskar Juni... Blommorna,dofterna, ljuset,solen och förhoppningsvis värmen också... Underbar tid som andas glädje och förväntan!

Den här veckan har varit allt som man kan önska!

Först var det studentbal för sonen Johan på måndagskvällen... Lite fotografering hanns med innan bilkortegen till CCC. Alla var så stiliga och fina i sina kostymer och balklänningar.

Stilig kille redo för balen.♥

På onsdagen fyllde Cayenne och hennes syskon 1 år! Tack för hälsningarna från er både på sms och på posten! :) Alltid lika kul att få följa deras utveckling...

Här har vi Melker....Han firade med tuggben och besök hos kompisar...

Här har vi Sonic... Han firades med flagga och lite glass,mums!  

Här har vi Selma! Det här härliga kortet kom i brevlådan...Skickat till syrran Cayenne. Selma har firat med mormors köttbullar och paket...

Sedan var det torsdag och studentfirande!! Så stolt över sonen när han kom utspringande från skolan,glad och lycklig! Livet leker!!!♥

Fest hade vi på eftermiddag/kväll med familj,släkt och vänner-jättetrevligt!

På fredagen hade jag bokat tid för vaccination på Cayenne och passade på att ta hennes intyg på ögon och knän. Det är lite nervöst med dessa intyg eftersom de är så avgörande för ens planer... Allt var UA och jag är jublande glad för det!

 Jamaica var med för sitt 4-årsintyg på hjärtat. Även det var UA! Dessutom har Jamaica äntligen börjat löpa så nu väntar en spännande tid.... :)

 

Ha det bra och kramar från oss!

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 2

2015-06-14 11:57:48 - Kristina, www.charmdroppens.se

Vilken innehållsrik vecka du/ni haft!:) Grattis till stilige studenten!.Grattis till Ettåringarna,Grattis till UA intyg och Grattis till att Jamaica äntligen löper!(flower)(flower)(flower)(flower)
Kram

2015-06-18 23:16:18 - Marielle, www.milljas.se

Så härligt att få se kullen som 1-åringar! Pappa Dante hälsar grattis till dem alla (heart)(flower)

Grattis till Cayennes ua!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)