Helg igen!

2017-04-21

Nu är det fredag, en bra dag, slutet på veckan och helg igen. Fast den här helgen är det jobbdags... Ja det är bara att kavla upp ärmarna och köra på!

Förra helgen var vi dock långlediga och firade påsk. Helgen började ju med ymnigt snöfall och lusten att bara ligga kvar i sängen och dra täcket över huvudet var stor. Men se det gick inte för vi hade planerat att åka till familjens egendom ovanför Torsby. Tur att vinterdäcken fortfarande satt på bilen... Vi lastade bilen full med både två och fyrbenta och tillhörande packning och gav oss iväg. Väl framme möttes vi av full vinter. Det hade kommit dryga 40 cm snö och var ca -10 på morgonen... Brrrr... Under dagen var det dock varmare och snön gnistrande i solen.

Vad härligt det var! Hundarna njöt i fulla drag av att springa som galningar helt fria på stora ytor. Lili som var där för första gången verkade förundrad över allt nytt. Hon hade fullt upp och sov som en stock när hon kom in i stugan, hihi. Vi njöt av strålande sol och god mat och trevligt umgänge!

Här kommer bilder från vår Påsk....


 

 

Ha det bra och kram till nästa gång!

Antal kommentarer: 2

2017-04-22 18:17:26 - Nina

De ser verkligen ut att ha kul o springa runt i snön. Chilla gillar oxå att springa så snön yrO hon vill fortfarande inte gå ut om det regnar, gillar inte att bli blöt om tassarna:)

2017-04-22 20:15:08 - Kristina, www.charmdroppens,se

Men oj, så mycket snö ni hade!! Förstår att Lili var förundrad :)
Kram
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)