Mitt i veckan...

2017-05-10

Majmånad visar kalendern men jag undrar om det inte är så trots allt att Maj är inställt på grund av tekniska problem och det är en repris av Mars som visas... :) Kallt har det varit och skurar av snö/hagel förekommer fortfarande. Inte mycket att göra nåt åt, bara att gilla läget... :)

Idag är det onsdag och jag har ledig dag mitt i veckan. Det gillar jag och det är en av fördelarna med oregelbundna arbetstider. Sedan passar det ju väldigt bra för hundarna för de behöver inte vara ensamma så länge när det oftast är någon hemma.  Imorse startade vi dagen tidigt trots ledig dag. Skjutsade sonen till arbetet för att kunna nyttja min bil, vilken han annars brukar behöva låna... Sedan hem och äta frukost och grejade morgonbestyren. Efter det gick vi en långpromenad jag och hundarna. Uppfriskande promenad i blåsten... Nu sover de gott utsträckta i soffan medan jag försöker att knåpa ihop ett blogginlägg,hihi. Nu ska jag fortsätta dagen med lite pysslande här hemma ett tag. Ett besök i eftermiddag är inplanerat också. Det ser både jag och Lili fram emot,hihi.

Här kommer några bilder från förra veckan då faktiskt vårsolen värmde gott några dagar :)

 

Puss på dig kompis, Cayenne och Lili, alltid tillsammans ♥

Vad ska vi nu hitta på?

Lili njuter i solen...

Lili snart sex månader.... ♥♥♥

 

Ha en bra dag ni med!

 

Kram

Antal kommentarer: 2

2017-05-11 15:39:11 - Nina

Oj så hon växer, de är ju för gulliga(flower)

2017-05-11 16:50:49 - Kristina, www.charmdroppens.se

Tack för besöket......alltid lika trevligt!
Och Lili verkade att trivas gott med sina syskon.....ja, Marcel är väl lite väl efterhängsen förståss, men det tacklar hon bra.
Ses på Söndag!!
Kram
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)