Nykomlingen...

2018-02-19

Något som länge varit en önskedröm i min kennel är en egen hane. En hane med en intressant stamtavla som jag kan använda till utställning och sedan till avel... Gärna i färgen blenheim, något som lockat mer och mer sista åren. Man utvecklas och förändras hela tiden och ska aldrig säga aldrig, hihi . Jag trodde nog länge att jag bara skulle ha helfärgade Cavalierer :)

Visserligen finns det inga garantier för att valpen man köper blir en stjärna i ringen men i det ligger spänningen och tjusningen att följa dens utveckling också. I och med Cayennes kull med två fina hanar så öppnades dörren för min dröm... Kennel Gostuen i Norge som köpte en av hanarna gav mig möjligheten och förtroendet att få köpa en fin valp med en intressant stamtavla av dem och nu är han här!

Jag åkte och hämtade hem honom förra tisdagen och nu har han bott här i en vecka. En trygg och go valp som älskar att busa med Lili och Cayenne. Han gillar att ligga i knät och gosa också och är generös med pussar.

Livet med en ny valp är ju så mysigt och de lediga dagarna går för fort...

Han heter Gostuen's Wind Maker i stamtavlan och kallas för Alex. Här kommer några bilder på min lille prins. ♥♥♥


 

Ha det bra och kramar från oss!

Antal kommentarer: 3

2018-02-20 12:33:08 - Nina

Nämen va kul(star) o va söt man kan vara(heart)

2018-02-21 14:16:50 - Kristina, www.charmdroppens.se

Gulliga, fina och trevliga Alex (inlove)
Det var så kul att träffa honom häromdagen :)
Kram

2018-02-24 14:51:23 - Sara, sarabertilsson81@hotmail.com

Men åh va söt!!! Va roligt att du nu även har en liten hane!! Och urgulligt namn!! Hur reagerar Cayenne? Tror hon att det är hennes lille valp? Lycka till!!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)