Yngst och äldst...

2016-05-02

Här är allt bara bra, veckorna springer på som vanligt i en väldig fart. Det är mest måndag och fredag tycker jag... Födelsedagarna avlöser varandra vid den här tiden i vår familj och det blir några kalas då och då. :))

Igår var det 1:a Maj och i vanlig ordning utställning i Mariebergsskogen. Det har blivit en tradition i många år nu och det är inte så många gånger jag har missat att åka dit. Det är en liten mysig inofficiell utställning men den är som ett avstamp för säsongen. I år hade jag inte anmält någon hund eftersom jag skulle egentligen ha jobbat. Men så fick jag ledigt och kunde åka dit och titta i alla fall. Cayenne fick följa med på lite socialträning. Hon är ganska skeptisk till andra raser, särskilt stora mörka, sedan hon blev påsprungen som mycket liten valp tyvärr... Sådana händelser är svåra att jobba bort och få hunden trygg i möten med just den typen av hund. Vi hade en trevlig dag och träffade vänner och bekanta, alltid kul! Cayenne skötte sig bra trots många " läskiga" hundar och hon var så trött när vi kom hem.

Idag har vi haft en lugn och skön ledig dag och har grejat en del här hemma.... 

Vi gick till lilla skogen här intill och jag tog med kameran och tog lite bilder på min yngsta och min äldsta älskling...

♥Tessiegumman♥ Snart åtta år...

♥Cayenne, mitt hjärta♥ Snart två år...

Kärleken har flera ansikten, detta var två av dem... ♥♥

 

Kramar från oss! :)

Antal kommentarer: 1

2016-05-02 15:39:33 - Kristina, www.charmdroppens.se

Tack för sällskapet igår och vilka jättefina bilder du tagit på Tessie och Cayenne (inlove)
Kram
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)