Projekt....

2013-11-09

Nu är vi verkligen i den mörkaste perioden på året,november...Har aldrig gillat den månaden egentligen.Regnigt och mörkt,det är en ganska tråkig tid innan advent kommer med lite mer ljus i allt det gråa.Visst det är riktigt mysigt att tända ljus och gosa i soffan vid braskaminen.Varmt och gott är det också när regnet piskar på fönstret.Myset i soffan är något som uppskattas av hundarna! De vill vara med och nära , gärna under filten... Det är mysigt :) En vanlig syn häromkring är mina dagliga promenader med mina fyra hundar! Tre fina damer som går på rad bakom mig och en liten tokig yrhätta framför! Belize hon älskar våra turer ute och vill var med på allt. Hon är så vaken och missar inte minsta löv som flyger! Många vi möter kommenterar mina hundar,en del undrar om det inte är svårt att gå med fyra på en gång?Nej, det är det inte. De flesta bara beundrar sötnosarna!

En dam sa att du har som en vacker bukett med dig! Det tyckte jag var fint sagt!

Lite nya projekt har jag och sönerna inför framtiden....Jag ska påbörja en utbildning på distans,ska bli intressant! Jag har börjat träna, är så gott och ger mig bra energi!

Det planeras resor och lite annat smått och gott!Något att se fram emot. Vi har det bra i november mörkret :))

Busan Belize har blivit 7 månader, tiden går....Ha det bra !


 

Antal kommentarer: 1

2013-11-10 18:04:17 - Kristina, kristina@charmdroppens.se, www.charmdroppens.se

Lilla söta Belize.....man blir bara så glad av att se henne (heart) . Piggare yrhätta får man leta efter (inlove). Kul med utbildningen :)
Kram
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)