Långt uppehåll...

2018-10-21

Hej igen kära läsare, som ni märkt så har jag haft ett megalångt uppehåll med bloggandet. Jag tappade helt och hållet suget för att skriva och ville lägga tiden och energin på annat. Det blir gärna samma ämnen och eftersom det för det mesta handlar om mig och mina hundar så kanske det blir lite tjatigt :)  

Jag har inte bestämt i vilken utsträckning jag ska börja skriva igen men ska försöka att skriva lite då och då i alla fall... Om allt går som jag hoppas så blir det små valpar här i mitten på november då Cayenne är dräktig. Det är samma kombination som förra året och det ska bli så spännande!

Hon är en liten diva som kör med sin matte nu :)

Och om och när det blir valpar så blir bloggandet en naturlig följd såklart!

Min lille prins har växt upp till en stilig ung man, han är tio månader nu och en riktig tonåring som vill ha action i tillvaron. Han gillar fart och är så glad och framåt. Vi har varit på några utställningar under sommaren i valpklass och det gick riktigt bra. Tre BIR, bäst i rasen, och en andra placering. Nu väntar allvaret i de större klasserna med stor konkurrens. Tyvärr är det inte så många utställningar under hösten men någon ska vi väl iväg på i vinter hoppas jag :)

Han och Lili har ett speciellt förhållande, de är bästisar i vått och torrt. Cayenne blev som en extra mamma åt honom när han kom och hon vårdar honom ömt,hihi.


 

 

Detta var en kort resume i bilder av vår och sommar... En bråkdel av alla bilder men ändå något :)

 

Ha det gott och Kram från oss!

Antal kommentarer: 3

2018-10-26 08:05:12 - Kristina, www.charmdroppens.se

Så fina bilder på dina Juveler (heart)(heart)(star)

2018-11-01 19:53:22 - Nina

Så kul att du lagt ut lite bilder, har saknat det(heart)så fina de är(inlove)

2018-11-10 19:11:27 - Gunilla, g.ol@telia.com

Förtjusande hundar (heart)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)