Nytt År...

2015-01-05

Ja nu har det gått några dagar på det nya året 2015! Det känns bra,jag vill framåt mot nya mål...Inga nyårslöften, men flera önskningar som jag hoppas ska slå in! 2014 var ett år som passerade mycket fort.Det började med sorg men slutade i glädje och lättnad! I Januari fick jag ta beslutet att låta lilla Belize somna in blott 9 månader gammal. Ett tungt beslut men det fanns inget annat att välja på. Lilla hjärtat,vi saknar dig!

På vårkanten parades Jamaica och i Juni föddes fyra underbara valpar! Sommaren var härlig med sol och värme och fyra små supersöta valpar förgyllde tillvaron.Många trevliga timmar med besök av vänner och valpköpare som ville komma och njuta av de små! Ur den kullen sparade jag Cayenne... En söt liten fröken med härlig attityd! Hon är min ständiga följeslagare,busig och glad...

 Uppfödarutbildningen har fortsatt under året och nu återstår bara sista delen.Vi startar upp nästa vecka igen och det ser jag fram emot. Kommer att sakna våra träffar.Vi har det så trevligt och det är roliga ,livliga diskussioner.Har lärt mig mycket och vill lära mer...

Det viktigaste är ändå hälsan och året slutade i glädje och lättnad efter enormt mycket oro för en närståendes hälsa.Efter flera resor till Sahlgrenska i Göteborg kan vi äntligen pusta ut...Tumörerna var godartade och är nu bortopererade. Sååå himla skönt!! Högsta vinsten har jag vunnit :) Tack Alla som stöttat och funnits där!

 

Hoppas att 2015 ska bli ett fantastiskt år på alla plan!

Älskade Cayenne med sin favvoboll...

 

Kramar Från Oss!                                                                                                                                                                 

Antal kommentarer: 2

2015-01-05 20:06:53 - Kristina, www.charmdroppens.se

Så skönt att ni äntligen kan pusta ut nu efter all oro!! Framtiden ser ljus ut :). Vi hoppas på ett fantastiskt 2015 på ALLA plan.
Kram (heart)

2015-01-09 09:17:27 - Marielle, www.milljas.se

(heart)(inlove)(heart)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)