Guldkorn...

2016-01-24

Ja nu har snart hela Januari gått förbi med sträng kyla och mycket snö. Det har varit så vackert med iskristaller och strålande sol. Nu i helgen svängde det rejält och det blev betydligt varmare och gråare väder. Kanske tillfälligt vem vet? 

Jag har varit urkass på att skriva något här på bloggen... Jag vet, jag ser på besöksstatistiken att många är inne på sidan och kikar och läser.Trist då jag inte har skrivit på länge,hihi... Ska försöka skärpa mig! Det beror ju inte på att inget händer direkt utan att det lätt kommer nåt annat emellan.

Veckorna passerar... Det är ju mest vardag med jobb och allt annat som hör till... Det gäller att hitta guldkornen i vardagen. Att ta tillvara på tiden, den är värdefull... Att ladda energi och göra saker man gillar och mår bra av! 

Den här helgen har varit en riktig må bra helg. Gått långa promenader med hundarna , tränat och pysslat med dem. Lagat god mat och sedan soffmys... Det är guldkorn för mig! Att vara tillsammans med dem man älskar.

Idag har jag varit lite nostalgisk och suttit en stund och tittat på valpbilder... ååå jisses vad jag blir sugen! Får hoppas att planerna går i lås och att vi får njuta av små sötnosar framöver.... :))

Fina blommor är alltid trevligt ögongodis...

Erik blir överöst med kärlek av Alice och Tessie... ♥♥♥

 

Ha det bra och kramar från oss!

Antal kommentarer: 2

2016-01-24 16:10:18 - Kristina, www.charmdroppens.se

Ja, nu är vi allt lite valpsugna både du och jag :)
Fina mysbilder på Erik och dogsen.
Kram

2016-01-31 20:08:10 - Nina

Så fina de är(star) (star)lika gosiga som Chilla-Darling(heart)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)